Jailbreak

redsn0w, αναβαθμίστηκε και διορθώνει τα προβλήματα με την εφαρμογή iBooks

January 30, 2012 · Konstantinos

Όπως είδαμε και  πρόσφατα από αναφορά του @pod2g στο Twitter, το εργαλείο για Untethered Jailbreak στι iOS 5.0.1, το redsn0w αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.9.10b5. Η καινούρια έκδοση έχει το απαραίτητο fix για την εφαρμογή iBooks.

Όπως αναφέρουν και οι φίλοι μας στο iSpazio, η εφαρμογή iBooks μπορεί να ανιχνεύσει αν η συσκευή μας είναι jailbroken και σε μερικές περιπτώσεις οι εικόνες μπορεί να μην φαίνονται σωστές, για αυτό ο @planetbeing έγραψε ένα καινούριο εργαλείο που ονομάζεται “crazeles” και ξεπερνά την ανίχνευση του  jailbreak, κάτι που μπορεί να θυμίζει το “hunnypot” ένα παρόμοιο εργαλείο που έγραψε ο @comex για το iOS 4.x.

Μπορείτε να κάνετε download το redsn0w από τα παρακάτω links ενώ τον οδηγό του untethered jailbreak για το iOS 5.0.1 μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

1 σχόλια