Η Nissan ανακοίνωσε την πρώτη της iPhone θήκη

Με τόσες θήκες που κυκλοφορούν στην αγορά ίσως είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ποια μας ταιριάζει.

Η Nissan (η γνωστή Nissan) ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα θήκη που θεραπεύεται μόνη της και έχει ακόμα την δυνατότητα να προστατευτεί από γρατσουνιές.

Όπως μπορούμε να δούμε και σε post του TheNextWeb η νέα θήκη της Nissan που πρόκειται να κυκλοφορήσει χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία με ένα χρώμα που θεραπεύεται και χρησιμοποιεί η εταιρία στα αυτοκίνητα Infinity.

 

Η Nissan εξηγεί περισσότερα:

Η θήκη έχει τρία βασικά οφέλη, τα υψηλά εύκαμπτα και ελαστικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας με το χρώμα Scratch Shield που δίνει την δυνατότητα να φτιάχνει γρήγορα και μόνο του της γρατσουνιές, οι επιφάνεια μοιάζει πιο πολύ να είναι από gel παρά από μια γυαλιστερή επιφάνεια και αυτό δίνει και καλύτερη λαβή εκτός του ότι είναι γερή σε γρατσουνιές. Η θήκη  έχει κατασκευαστεί από πλαστικό ABC ένα πολύ άριστης ποιότητας υλικό που χρησιμοποιείται καιρό στη βιομηχανία των αυτοκινήτων και είναι πολύ πιο γερό και άκαμπτο από τα υπόλοιπα πλαστικά.

 

Πώς δουλεύει;

Το εξωτερικό χρώμα είναι φτιαγμένο από polyrotaxane, κάτι που σημαίνει ότι αν συμβεί κάποια ζημιά στο περίβλημα, όπως κάποια γρατσουνιά, η χημική κατασκευή έχει την δυνατότητα να αντιδράσει στην αλλαγή πίσω στο αρχικό της σχήμα και να διορθώσει την γρατσουνιά.

Μην φανταστείτε ότι είναι κάτι μαγικό, εφόσον η θήκη μπορεί να καλύψει μόνο τις μικρές γρατσουνιές μόνο και όχι τις βαθιές, δηλαδή μόνο αυτές που βρίσκονται πάνω στο χρώμα.

Σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για αγορά αυτής της θήκης και η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει μια τέτοια τεχνολογία στο μέλλον για να διορθώσει τις μικρές γρατσουνίες που εμφανίζονται στις συσκευές μας μετά από καιρό.

Στο παρελθόν η Apple έχει ήδη ψάξει για αλλαγή της ποιότητας χρώματος για το λευκό iPhone 4 αλλά σε εκείνη την περίπτωση το πρόβλημα ήταν η αντανάκλαση του LED flash και όχι οι γρατσουνιές.

[ Engadget ]

One thought on “Η Nissan ανακοίνωσε την πρώτη της iPhone θήκη

Comments are closed.