Η Apple δουλεύει για το Aperture σε iOS

Φαίνεται ότι η Apple άρχισε να δουλεύει πάνω στο Aperture, το επαγγελματικό πρόγραμμα για επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφίας έτσι ώστε να το φέρει και στις iOS συσκευές μας.

Σύμφωνα με μια νέα λίστα για δουλειά στην Apple μπορούμε να δούμε ότι η Apple ετοιμάζεται να φέρει το Aperture στις φορητές συσκευές μας. Ο τίτλος φαίνεται σαν Senior Apps UI Engineer με απαίτηση την εμπειρία για προγραμματισμό στο iOS αλλά σε όλη την σελίδα δεν αναφέρεται στο Mac OS.

Ακόμα ένα στοιχείο μέσα στην λίστα δουλειάς είναι ότι αφορά την Aperture team. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αναφέρει ότι ψάχνει developer για το Aperture με εμπειρία στο iOS αλλά είναι η πρώτη φορά που απαιτούνται δεξιότητες για προγραμματισμό σε iOS.

Ίσως η Apple τώρα με τα iPad 3 και την οθόνη υψηλής ανάλυσης να κυκλοφορήσει το Aperture και για το iOS.

Πρόσφατα η Apple κυκλοφόρησε το GarageBand για το iOS και πριν λίγους μήνες το iMovie, έτσι δεν θα ήταν περίεργο αν βλέπαμε και άλλες εφαρμογές του Mac OS στο App Store.

Αν και δεν είναι ακόμα επίσημο και μπορεί να χρειαστεί αρκετό καιρό για την ανάπτυξη  (ή να μην κυκλοφορήσει και καθόλου) φαίνεται ότι η  σημερινή λίστα που έχει δημοσιεύσει η Apple μας δίνει αρκετές πιθανότητες.

[ Mactrast ]

2 thoughts on “Η Apple δουλεύει για το Aperture σε iOS

Comments are closed.