Συντομεύσεις ρυθμίσεων για το iOS 5 από τον Jeff Broderick

Jeff1

Πριν λίγο καιρό είδαμε μία εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μερικές συντομεύσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής και να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά από την Home screen μας.

Δυστυχώς η Apple στο iOS 5.1 Beta αφαίρεσε αυτή τη δυνατότητα, όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα posts, αν όμως θέλετε να συνεχίσετε να έχετε αυτή την δυνατότητα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναβαθμίσετε στο iOS 5.1 μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

Για όσους θέλουν να παραμείνουν στο iOS 5.0.1 και δεν θέλουν να κάνουν jailbreak, υπάρχει τώρα η δυνατότητα να προσθέσουν τις ρυθμίσεις που θέλουν στη Home screen τους.

Εκτός από το Icon Project που είδαμε τον προηγούμενο μήνα, υπάρχει τώρα και η σελίδα του Jeff Broderick στην οποία μπορούμε να βρούμε τα πιο όμορφα εικονίδια που υπάρχουν για τις συντομεύσεις μας.

Jeff2

Για να προσθέσετε στη Home screen σας όλα αυτά τα εικονίδια θα πρέπει να μπούμε στην σελίδα http://brdrck.me/settings και να επιλέξουμε όλα αυτά τα εικονίδια/συντομεύσεις που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Για να τα εγκαταστήσουμε θα πρέπει πατήσουμε πάνω σε ένα από αυτά και στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε tap στο εικονίδιο που μας αρέσει και να πατήσουμε το Install Shortcut που υπάρχει στη συνέχεια.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε και ένα video από το iDownloadBlog.

httpv://www.youtube.com/watch?v=q4SgPWkzrZw&feature=player_embedded

[ iDB ] [ RazorianFly ]