Οδηγός: Πώς να κάνετε downgrade από το iOS 5.0.1 στο 5.0 με το iFaith

Νωρίτερα σήμερα σας αναφέραμε για το update του iFaith, το πρόγραμμα που δημιούργησε ο iH8sn0w ώστε να σώσει τα κλειδιά πιστοποίησης που θα χρειαστούμε στο μέλλον για να κάνουμε downgrade ή jailbreak στη συσκευή μας.

Στον παρακάτω οδηγό θα δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε downgrade από το iOS 5.0.1 στο iOS 5.0 με το iFaith για Windows.

Αρχικά θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες ακόμα και αν έχετε το iOS 5 εγκατεστημένο, έτσι ώστε να μπορέσετε να το εγκαταστήσετε και στο μέλλον.

Απαιτήσεις

  • iPhone με iOS 5 από το οποίο θα πρέπει να σώσουμε τα SHSH
  • iFaith 1.4

Οδηγίες

1. Ανοίξτε το iFaith και επιλέξτε Dump SHSH Blobs Ακολουθήστε τις οδηγίες για να δείτε πως θα βάλετε την συσκευή σας σε DFU mode και να αποθηκεύσετε τα SHSH σας στον φάκελο που επιθυμείτε.

2. Ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε στην οθόνη για να βάλετε την συσκευή σας σε DFU mode όπως και να αποθηκεύσετε τα SHSH blobs στον φάκελο που επιθυμείτε.

3. Πηγαίνετε πίσω στο αρχικό μενού και επιλέξτε το Build signed IPSW w/ Blobs έτσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας custom firmware με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

4. Τώρα αν έχετε το αρχείο ipsw για το iOS 5 πατήστε στο Browse for the iPhone iOS 5, διαφορετικά επιλέξτε το Download it for me και το πρόγραμμα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να το κατεβάσει.

5. Πατήστε στο Build IPSW και περιμένετε την δημιουργία custom firmware

7. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε κλικ στο Proceed και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες για να βάλουμε την συσκευή μας σε DFU mode ώστε να γίνει restore.

8. Η συσκευή μας είναι τώρα σε DFU. Ανοίξτε το iTunes, πατήστε στο restore ενώ κρατάτε πατημένο το shift. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο θα πρέπει να επιλέξετε το IPSW που αποθηκεύσατε στο desktop.

Αν έχετε ακολουθήσει σωστά τις παρακάτω οδηγίες τότε έχετε περάσει ξανά το iOS 5 στην συσκευή σας. Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο forum ή στα σχόλια που θα βρείτε στη συνέχεια αν έχετε κάποιο πρόβλημα.

[ iSpazio ]

One thought on “Οδηγός: Πώς να κάνετε downgrade από το iOS 5.0.1 στο 5.0 με το iFaith

Comments are closed.