H Apple θα προσπαθήσει να κυκλοφορήσει το iPad 3 στις 24 Φεβρουαρίου

Η FocusTaiwan αναφέρει ότι η Apple πιέζει τους κατασκευαστές ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει την ανακοίνωση του iPad 3 την ημέρα γενεθλίων του Steve Jobs, στις 24 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την αναφορά , άτομα που δουλεύουν σε διάφορους προμηθευτές υλικών iPad όπως και ο συνεργάτης κατασκευαστής Foxconn θα έχουν περιορισμένο χρόνο σεληνιακών νέων διακοπών του έτους φέτος. Οι σεληνιακές διακοπές του νέου έτους πέφτουν στις 23 Φεβρουαρίου την επόμενη χρονιά με τους εργαζόμενους να λαμβάνουν έναν αριθμό από μέρες άδειας από την δουλειά εκείνες τις μέρες.

Πηγές αναφέρουν μια ποικιλία από φήμες για την ανακοίνωση του iPad 3 με μερικούς να ισχυρίζονται το ντεμπούτο του μέσα στον Μάρτιο-Απρίλιο ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η Apple έχει ήδη σχέδια για την ανακοίνωση του τον Φεβρουάριο.

Η Apple πέρυσι την ημέρα γενεθλίων του Steve Jobs κυκλοφόρησε νέα μοντέλα MacBook Pro με Thunderbolt, ακόμα και αν η ανακοίνωση τους δεν συνηθίζεται να γίνεται την Πέμπτη ήταν πιθανώς μια κατάλληλη σύμπτωση. Το 2009 αντίθετα κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του ανασχεδιασμένου Safari 4.  [ 9to5Mac ]

One thought on “H Apple θα προσπαθήσει να κυκλοφορήσει το iPad 3 στις 24 Φεβρουαρίου

Comments are closed.