Πρόσφατα κυκλοφόρησε το επίσημο παιχνίδι της Sega, Sonic CD και τώρα το αυθεντικό παιχνίδι του Sonic είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad.

Ο Sonic ταξιδεύει για τις ακτές της Never Lake και την μοναδική εμφάνιση του Little Planet ένας μυστήριος κόσμος όπου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον συναντιόνται και συνυπάρχουν μέσα στην Time Stones που βρίσκετε κρυμμένη εκεί.

Ο Sonic φτάνει σε έναν πανέμορφο κόσμο όπου συναντάει όμως τον μεταλλικό εαυτό του. Την δική του Nemesis. Ο Dr. Eggman έχει έρθει για να αποκτήσει την Time Stones και μαζί με αυτή να αποκτήσει το έλεγχο του κόσμου.

Ο Sonic πρόκειται να δώσει ένα τέλος στα σατανικά σχέδια του Dr. Eggman, για να το επιτύχει αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσει την δύναμη του Little Planet για να ταξιδέψει στον χρόνο και μέσω αυτού να φτάσει στο μέλλον και να καταστρέψει την μηχανή του Dr. Eggman για να μπορέσει να σώσει την Time Stones.

Πρόσθετα στο παιχνίδι μπορούμε να δούμε ότι τα γραφικά υποστηρίζουν πλήρως την Retina Display, τα Achievements και τα Leader Boards και τα πρωτότυπα γιαπωνέζικα soundtrack.

[appscreens 454316134]
[app 454316134]

Video/Trailer

httpv://www.youtube.com/watch?v=y5ibZl6nspg