Greek iPhone: Offline 13-16 Δεκεμβρίου

Όπως θα παρατηρήσατε, την προηγούμενη εβδομάδα το site μας ήταν offline. Με αυτή την ευκαιρία και επειδή είναι περίοδος εορτών και οι άνθρωποι προτιμούν να μην κάθονται τόσο μπροστά από τις οθόνες τους, προτιμήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές τις οποίες έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και καιρό.

Γι’ αυτό λοιπόν «καθαρίσαμε» λίγο το site και τις βάσεις δεδομένων και μετά από μεγάλη σκέψη αλλάξαμε και το domain από greek-iphone.com σε greekiphone.gr (επιτέλους)! Πάνω σε αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές οι οποίες θα ανακοινωθούν με την νέα χρονιά.

Εκτός από την αλλαγή του domain, προτιμήσαμε να αναβαθμίσουμε και τον server μας με κάποιον καλύτερο, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Τα παραπάνω αποτελούν γενικές λειτουργικές αλλαγές που έγιναν στο site μας, με σκοπό να επιστρέψουμε κοντά σας το συντομότερο δυνατόν. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο διαγωνισμός του Batman Arkham City Lockdown δεν ακυρώθηκε, οι νικητές θα ανακοινωθούν σήμερα και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους άμεσα.

Εκτός από αυτό έχουμε και θα έχουμε πολλούς ακόμη διαγωνισμούς στoυς οποίους μπορείτε όλοι να λάβετε μέρος ακόμα και με ένα απλό σχόλιο κάτω από το post, ένα tweet ή ένα retweet. Οι εφαρμογές αποτελούν ένα μικρό κομμάτι από τα δώρα και τις εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε για το μέλλον και ειδικότερα για την εορταστική περίοδο!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερα δώρα και εκπλήξεις!

Η ομάδα του Greek iPhone σας εύχεται καλά Χριστούγεννα!