Το Untethered Jailbreak για το iOS 5 είναι σχεδόν έτοιμο!

Σύμφωνα με αναφορά στο blog του pod2g σήμερα το πρωί, η Chronic Dev Team έχει τώρα τελειώσει τον κώδικα για το untethered jailbreak του iOS 5 για όλες τις συσκευές που έχουν επεξεργαστή Apple A4. Η κυκλοφορία αυτού του εργαλείου θα κυκλοφορήσει για το κοινό στο πολύ κοντινό μέλλον.

Το exploit του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συσκευές που έχουν επεξεργαστή A4 αλλά όχι στο iPad 2 και το iPhone 4S που έχουν τον καινούριο επεξεργαστή A5 της Apple. Αυτό όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί με κάποιο update στο μέλλον.

Ο κώδικας του untethered είναι έτοιμος, θα το δοκιμάσω αύριο με την συσκευή ενός φίλου. Απλά για να ξέρετε που βρίσκομαι σε πραγματικό χρόνο. Ο κώδικας για το iPhone 3GS 5.0.1 untethered είναι έτοιμος. Αύριο θα δοκιμάσω επίσης το iPod 4ης γενιάς 5.0.1 untethered. Ακόμα και το Apple TV 2 με 4.4.3 είναι untethered και θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες.

Για όσους περιμένουν το untethered jailbreak σε συσκευές με iOS 5, τότε το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.