Η Apple ετοιμάζει νέο Data Center στην Oregon

Facebook prineville exterior faithjpg a7d4f6bd73e7802b

Μία αναφορά στο site OregonLive.com γράφει ότι η Apple κοιτάζει το ενδεχόμενο να δεσμεύσει ένα νέα κτήριο Data Center στην Oregon. Το Data Center στο Prineville στην Oregon θα είναι πρόσθετο στο Data Center που άνοιξε πρόσφατα στο Maiden της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Η Αpple πρέπει να εξετάσει μέχρι το τέλος του μήνα την επιλογή να αγοράσει 160 στρέμματα κοντά στο Facebook Data Center που άνοιξε πρόσφατα.

Το OregonLive.com αναφέρει:

Η Apple θα είναι η τελευταία σε μια γρήγορη διαδοχή των μεγάλων εταιριών τεχνολογίας για την κατασκευή ενός κέντρου δεδομένων στο Oregon. Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει επιλεχτεί για αρκετές φάρμες server, οι οποίες προσελκύουν τεράστια επένδυση, αλλά απασχολούν σχετικά λίγες.

Αν και η Apple δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα στα σχέδια της, η εταιρία είχε μια ομάδα που ερευνούσε τις εγκαταστάσεις του Facebook το περασμένο καλοκαίρι.

Όσοι γνωρίζουν για τις συζητήσεις της Apple αναφέρουν ότι τα σχέδια της Apple στο Oregon ήταν σε ροή ενώ περίμεναν να δούνε αν είναι εύκολη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους στο Prineville.

Με την δυναμικότητα μεταφορά να επεκτείνεται προς άλλες εταιρίες ψάχνουν σε διάφορες άλλες τοποθεσίες, χάρη σε αυτό τώρα υπάρχει μια κενή θέση για την Apple.

Το project της Apple με κωδική ονομασία “Maverick” πιθανόν να αφορά ένα data center με 31 megawatt. Το Maverick έχει μια επιλογή να αγοράσει 160 στρέμματα τώρα από την Crook Country. Η επιλογή δεν θα υπάρχει μετά το τέλος του μήνα και οι αρμόδιοι περιμένουν μια απάντηση που σύμφωνα με τον Bill Zelenka, διευθυντή της Crook Country θα είναι ένα “ναι” ή ένα “οχι”.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Η Apple ετοιμάζει νέο Data Center στην Oregon

Comments are closed.