Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV

Remote iosdevices20100901

Έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο των υπολογιστών με το iPhone και το iPad όλα αυτά αφού πρώτα άλλαξε την ιστορία των music players με το iPod και την κυκλοφορία του πρώτου mouse στην αγορά. Τώρα η εταιρία του Cupertino ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την iTV.

Έχουμε ακούσει αρκετά στο παρελθόν αλλά φαίνεται ότι η Apple τώρα πια ετοιμάζει το δικό της Television set που θα έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία του Apple TV πάνω σε μία πολύ λεπτή τηλεόραση. Η Apple ακόμα δεν έχει επαληθεύσει ούτε έχει απορρίψει ότι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά θα είναι ο χειρισμός αυτής με το Siri και η χρήση του iPhone/iPod touch/iPad σαν χειριστήριο.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μεγέθη έτσι ώστε να απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι χρηστών. Ο αναλυτής Gene Munster πιστεύει ότι καλό θα ήταν να περιμένετε αν πρόκειται να αγοράσετε κάποια τηλεόραση γιατί το προιόν της Apple θα είναι φανταστικό.

Από την άλλη πλευρά αρκετοί αναλυτές και διάφορες φήμες δείχνουν ότι ένα set τηλεόρασης από την Apple θα έχει πάρα πολύ υψηλό κόστος.

[ iSpazio ]

One thought on “Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV

Comments are closed.