ΛΕΞΕΙS | AppStore

Το ΛΕΞΕΙS είναι ένα νέο παιχνίδι που θα μας καθηλώσει. Ο σκοπός μας σε αυτό το παιχνίδι είναι να δημιουργήσουμε λέξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται σέρνοντας το δάχτυλο μας πάνω στον πίνακα με τα γράμματα.

Εχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας στα Ελληνικά;

Ετοιμαστείτε για την πρόκληση με το τελευταίο εθιστικό μας παιχνίδι ……!

Το παιχνίδι είναι απλό: Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τα γράμματα στο ταμπλό και συνδέστε τα δημιουργώντας ελληνικές λέξεις. Βρείτε όσες περισσότερες κρυμμένες λέξεις μπορείτε, μέσα στο διαθέσιμο χρόνο. Ο παίκτης με το υψηλότερο σκορ κερδίζει. Δικαίωμα να πανηγυρίσουν έχουν όλοι όσοι καταλήξουν στον πίνακα με τους καλύτερους παίκτες. Δεν πρόκειται για ένα κοινό παιχνίδι παζλ. Το ταμπλό του παιχνιδιού δεν είναι ποτέ το ίδιο, έτσι κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική και μοναδική πρόκληση. Το ΛέξειS απαιτεί την άμμεση αντίδρασή σας, καθώς και την εξυπνάδα σας για να κερδίσετε το χρονόμετρο και τους online αντιπάλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε μόνος σας, για να ακονίσετε τις ικανότητές σας, ώστε περνώντας online να ανταγωνιστείte με παίκτες από όλο τ*ν κόσμο. Όλα αυτά δωρεάν!

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού:

  • Πάνω από 60 000 αγγλικές λέξεις
  • Απεριόριστα μοναδικά ταμπλό
  • Για Εναν Παικτη/Πολλων Παικτων modes παιχνιδιού
  • Βελτιστοποιημένο για οθόνες Retina

Διατίθεται στο AppStore τώρα.

[appscreens 476577823]

[app 476577823]

Σημείωση: Ο developer του παιχνιδιού δεν είναι Έλληνας και έχουν αναφερθεί στο παρελθόν διάφορες λέξεις που σχηματίστηκαν και στη πραγματικότητα δεν υπάρχουν καν.