Το Siri τώρα και στο iPad 1ης γενιάς με Jailbreak

O @stroughtonsmith συνεχίζει τις προσπάθειες του ώστε να φέρει το Siri στο iPhone 4 και έχει πετύχει μέχρι στιγμής το 50% από την πλήρη μεταφορά του. Στην αρχή νομίζαμε ότι υπήρχε ένα θέμα με την σύνδεση στους servers της Apple, αλλά αυτό εμφανίστηκε εξαιτίας της έλλειψης των GPU driveers αλλά στο τέλος μετά από διάφορες προσπάθειες κατάφερε να το κάνει να δουλεύει αρκετά καλά.

Η όλη διαδικασία πέρασε σε ακόμα έναν developer τον @jackoplane ο οποίος δεν σταμάτησε να κάνει εγκατάσταση του Siri στο iPhone 4 αλλά δεν σταμάτησε να δουλεύει σωστά ώστε να περάσει το Siri και στο iPad πρώτης γενιάς. Αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσει το Siri από το iPad 1ης γενιάς με τους servers της Apple ο developer προσπαθεί ακόμα να τα καταφέρει. Σύμφωνα με τον @stroughtonsmith μπορείτε να κάνετε την κάθε συσκευή να φαίνεται σαν iPhone 4S και να μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με τους servers της Apple. Αν στην τελική δεν δουλέψει με τους servers της Apple θα περνάει την αναζήτηση στο Google.

Η συσκευή σας θα πρέπει να είναι jailbroken και για να το πετύχετε αυτό με iOS 5 θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το redsn0w ή το Sn0wbreeze.

[ iPadevice ]

One thought on “Το Siri τώρα και στο iPad 1ης γενιάς με Jailbreak

Comments are closed.