Semitethered Jailbreak για το iOS 5 (Video)

Όπως γνωρίζουμε εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει το iOS 5 και μόνο λίγες ώρες αργότερα μια αναβαθμισμένη έκδοση του redsn0w έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να του κάνουμε tethered jailbreak και φυσικά μετά από μια τέτοια κίνηση να μπούμε στην ευθεία για το untethered

Πριν λίγα λεπτά ο BigBoss με το SemiTether που κυκλοφόρησε στο Cydia μας δίνει την δυνατότητα να μην μείνει κολλημένη η συσκευή μας στο Apple logo μετά από reboot σε tethered jailbreak αλλά αντίθετα να ανοίξει κανονικά δίνοντας μας κάποιους περιορισμούς.

Αν είστε ήδη στο iOS 5 και έχετε κάνει jailbreak την συσκευή σας θα πρέπει κάθε φορά που θα κλείσει από μπαταρία να κάνετε ξανά την διαδικασία του jailbreak διαφορετικά θα βλέπετε ένα Apple logo μέχρι να συνδέσετε την συσκευή σας στο Mac ή στο PC και την κάνετε jailbreak.

Τώρα με το SemiTether του BigBoss μετά από reboot της συσκευής θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε κανονικά την Home screen μας να κάνουμε κλήσεις και όλα, υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί που αφορούν Safari, Mail, Cydia και φυσικά όλες τις εφαρμογές και tweaks που έχουμε περάσει από αυτό.

Για να περάσουμε το SemiTether θα πρέπει να έχουμε κάνει αναβάθμιση στην συσκευή μας με το iOS 5 και να έχουμε κάνει jailbreak σε αυτή με την τελευταία έκδοση του redsn0w.

Αφού το έχουμε κάνει αυτό, ανοίγουμε το Cydia και πηγαίνουμε στο Manage και στα Sources και προσθέτουμε το http://thebigboss.org/semitether και πατάμε Add.

Μόλις περάσει το source κανονικά πατάμε πάνω σε αυτό και επιλέγουμε το πακέτο που βρίσκεται εκεί και ονομάζεται SemiTether. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα ζητήσει reboot και θα πρέπει να δείτε αν έχετε ακολουθήσει σωστά τα παραπάνω, το Apple logo και μετά από λίγο την Home screen στην οποία δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cydia, το Safari ή το Mail.

Η κυκλοφορία του SemiTether  μας δείχνει ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο untethered jailbreak. Ενημερώστε μας για τα προβλήματα σας σχετικά με την εγκατάσταση του SemiTether ή οτιδήποτε άλλο αντιμετωπίσετε στα σχόλια.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ofmUK0A8cdE

[ iDownloadBlog ]