Οδηγός: Πώς να σβήσετε φωτογραφίες από το Photo Stream

 

Photostream hero

Σίγουρα μέχρι τώρα όλοι έχουμε δει το Photo Stream την νέα δυνατότητα που μας δίνει το iCloud. Πριν από το Photo Stream για να στείλουμε μια φωτογραφία από την συσκευή μας στον υπολογιστή ή σε κάποια άλλη συσκευή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες εφαρμογές όπως το DropBox ή να τις στείλουμε με email στην χειρότερη περίπτωση. Τώρα όμως με το Photo Stream δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά.

Με το Photo Stream του iCloud οι φωτογραφίες που τραβάμε από την συσκευή μας υπάρχουν αυτόματα σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον iCloud λογαριασμό μας. Πως όμως μπορούμε να σβήσουμε κάποιες που δεν θέλουμε;

Η Apple σβήνει τις φωτογραφίες μας στο Photo Stream μετά από 30 μέρες. Όπως και πρόκειται να αρχίσει να τις αφαιρεί όταν φτάσουμε τις 1000 φωτογραφίες. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλουμε να σβήσουμε από την library μας χειροκίνητα κάποιες προσωπικές φωτογραφίες μας πολλές φορές. Για να δούμε πως γίνεται αυτό.

Οδηγίες

Screen Shot 2011 10 19 at 11 05 26 PM

Αρχικά πηγαίνουμε στο iCloud.com και βάζουμε τα στοιχεία μας για να συνδεθούμε.

Screen Shot 2011 10 19 at 11 01 17 PM

Μόλις συνδεθούμε θα πρέπει να πατήσουμε στο όνομα μας το οποίο φαίνεται πάνω δεξιά.

Screen Shot 2011 10 19 at 11 01 49 PM

Στο κέντρο θα εμφανιστεί το προφίλ μας και θα πρέπει να πατήσουμε στην επιλογή Advanced.

Screen Shot 2011 10 19 at 11 02 04 PM

Εκεί (για την ώρα) υπάρχει μόνο μια επιλογή το Reset Photo Stream το οποίο και θα σβήσει όλες μας τις φωτογραφίες που είναι στην Library του Photo Stream. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε να το κάνετε αυτό όμως πριν σβήσετε κάποια φωτογραφία κατάλάθος.