Η Apple ετοιμάζει γιορτή για τον Steve Jobs στις 19 Οκτωβρίου

Ο Apple CEO, Tim Cook έστειλε πριν λίγο ένα mail στους υπαλλήλους της εταιρίας για να γνωρίζουν ότι  πρόκειται να γίνει μια γιορτή στη μνήμη του Steve Jobs, που απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η γιορτή θα διεξαχθεί στα κεντρικά της Apple, την Τετάρτη στις 19 Οκτωβρίου.

Ομάδα,

Όπως πολλοί από εσάς, έτσι και εγώ έζησα τις πιο λυπητερές μέρες και έριξα πολλά δάκρυα την περασμένη εβδομάδα. Αλλά βρήκα κάποια άνεση στον μεγάλο αριθμό των αφιερωμάτων και των συλλυπητήριων από ανθρώπους παγκόσμια τα οποία έχουν συγκινηθεί από τον Steve και την ευφυΐα του. Και βρήκα άνεση και στις ιστορίες που είπα και στις εταιρίες που άκουσα σχετικά με τον Steve.

Αν και με βαριά καρδιά, σχεδιάζουμε μια γιορτή σχετικά με την ζωή του για τους υπαλλήλους της Apple έτσι ώστε να θυμηθούν όλα τα απίστευτα πράγματα που πέτυχε ο Steve στην ζωή του και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους έκανε τον κόσμο μας καλύτερο. Η γιορτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου στις 10 a.m. στο αμφιθέτρο του campus της Infinite Loop. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσο φτάνουμε πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία, συμπεριλαμβάνοντας και τους εργαζόμενους έξω από το Cupertino.

Ελπίζω να σας δω εκεί.

Tim

Σύμφωνα με το MacGeneration, η Apple πρόκειται να διεξάγει αρκετές ανεπίσημες τελετές σε μέρη που υπάρχουν καταστήματα Apple παγκόσμια.