Giveaway: Κερδίστε την εφαρμογή Εμβόλ-i-α (Updated: Νικητές)

Εμβόλ-i-α, μια καινούρια εφαρμογή του Ioannis Demetrakopoulos η οποία θα φροντίσει να μην ξεχάσουμε τα εμβόλια των παιδιών μας.

[appscreens 449945562]
[app 449945562]

H εφαρμογή “Εμβόλ-i-α” εξασφαλίζει ότι θα θυμηθείτε εγκαίρως τα εμβόλια του παιδιού σας και ότι θα έχετε την πληροφόρηση που απαιτείτε σχετικά με αυτά.

Η εφαρμογή βασίζεται σε όσα συνιστά το ισχύον Ελληνικό Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (2008) και παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα υποχρεωτικά και συνιστώμενα εμβόλια.

Με βάση τα συνιστώμενα χρονοδιαγράμματα από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, η εφαρμογή σας αποστέλλει ειδοποιήσεις (Notifications) που σας υπενυθυμίζουν σε κατάλληλο χρόνο
τα εμβόλια που πρέπει να κάνει το μωρό ή το παιδί σας ,έτσι ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε έγκαιρα τα ραντεβού με τον παιδίατρο σας για την πραγματοποίηση των εμβολιασμών.

Απλώς εισάγετε το όνομα, το φύλλο και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού σας και αφήστε την εφαρμογή να δουλέψει για εσάς.
Υποστηρίζει την εισαγωγή έως 5 παιδιών.

Η εφαρμογή απαντά σε βασικές ερωτήσεις των γονέων όπως πως λειτουργούν τα εμβόλια, τι επιτυγχάνουμε με αυτά, ποιές και πόσο συχνές είναι οι δυνητικές παρενέργειες,τι είναι τα πολυδύναμα εμβόλια, πως συντηρούνται τα εμβόλια, ποιές είναι οι αντενδείξεις του εμβολιασμού κ.α.

Περιέχει επίσης σημαντικές πληροφορίες ανά εμβόλιο όπως γενικά στοιχεία, εμπορικά ονόματα, ηλικίες και δόσεις εμβολιασμού, αιτιολόγηση εμβολιασμού και στοιχεία για τις ασθένειες που αντιμετωπίζει κάθε εμβόλιο,πιθανές παρενέργειες του εμβολίου και αντιμετώπιση τους κ.α.

Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον πολυάσχολο γονιό που θέλει όμως να είναι καλά ενημερωμένος.

Giveaway


Το Greek iPhone και η Anadelta δωρίζουν 4 αντίγραφα της εφαρμογής Εμβόλ-i-α.
Για να πάρετε μέρος στο giveaway :

  • και like :

 

  • Τέλος, θα πρέπει να κάνετε post σε αυτό το θέμα με το twitter username σας μέχρι τις 7/10.
  • Θα ψάξουμε για τις απαντήσεις σας και στη συνέχεια θα κάνουμε την κλήρωση με το random.org
  • Σιγουρευτείτε πως ακολουθείτε το @greek_iphone στο Twitter ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε το promo code της εφαρμογής που κερδίσατε!
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7 Οκτωβρίου και θα λάβουν DM με οδηγίες για το δώρο τους.

 

Νικητές

 

 

 

 

Οδηγίες Reedem

Οδηγίες για Redeem Code από το iPhone, iPod touch ή το iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fwq1JAm9uno[/youtube]

Οδηγίες για Redeem Code από το Mac ή το PC

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PeUPKpU3OA4[/youtube]

 

Καλή Επιτυχία!