Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που αξίζει, για να το κάνει γνωστό στους χρήστες. Η Apple τα παιχνίδια τα ονομάζει Games of the Week. Το παιχνίδι που επέλεξε η Apple ηια αυτή την εβδομάδα, είναι το Fifa 12 από την Electronic Arts.

[appscreens 464162545]

[app 464162545]

Το Fifa 12 έχει απίστευτα γραφικά, πολύ καλά χειριστήρια και  animation. Επιλέγουμε τους καλύτερους παίχτες και τις καλύτερες ομάδες, έτσι ώστε να κάνουμε την ομάδα μας δύσκολη στο να χάσει.

Αληθινοί παίχτες, αληθινές ομάδες και αληθινά πρωταθλήματα. 22 πρωταθλήματα, 500 ομάδες, 15.000 παίχτες και 32 αυθεντικά στάδια θα σας διασκεδάσουν όπου και αν είστε.

Οι νέοι τρόποι χειρισμού μας επιτρέπουν να χειριστούμε την μπάλα με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ. Τέλος, με την εφαρμογή, EASports Gamepad μπορούμε να παίξουμε multiplayer. Το iPad παίρνει τον ρόλο της κονσόλας και το iPhone ή το iPod touch τον ρόλο του χειριστηρίου. Η εφαρμογή αυτη είναι δωρεάν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video review από το iSpazio που παρουσιάζει το Fifa 12 στο iPad και μετά το παιχνίδι σε μορφή multiplayer (με 1 iPad 2 και 2 iPod touch 4g).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cEBR9SggkYo[/youtube]

Το Fifa 12 είναι συμβατό με τα iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 3G, iPod touch 2G, iPad και iPad 2, ενώ απαιτεί iOS 3.1.

[ iSpazio ]