H Apple θα ανακοινώσει το Διεθνές iTunes Match στο Media Event;

Σύμφωνα με μια αναφορά από το CNet, η Apple μπορεί να παρουσιάσει διεθνή υποστήριξη για την υπηρεσία της iTunes in the Cloud στο media event που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Apple βρίσκεται σε συμφωνίες με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες ώστε να αποκτήσει δικαιώματα παγκόσμια για την υπηρεσία μουσικής της που είναι βασισμένη στο iCloud. Η αναφορά του CNet όμως δεν γράφει πια ακριβώς είναι η κατάσταση αυτών των διαπραγματεύσεων μέχρι στιγμής, αλλά αν τα αποτελέσματα είναι θετικά σε μικρό χρονικό διάστημα ίσως υπάρχει κάποια ανακοίνωση στο event.

Τα δικαιώματα μουσικής iCloud ίσως αναφέρονται στην ειδική υπηρεσία iTunes Match αλλά υπάρχει ακόμα και το iTunes in the Cloud του οποίου οι δοκιμές όμως γίνονται μόνο στην Αμερική μέχρι στιγμής. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η αναφορά του CNet μιλάει για το iTunes Match, το iTunes in the Cloud ή και για τα δύο.

Μια πρώτη ιδέα για το iTunes Match είδαμε στην WWDC τον Ιούνιο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό αυτό το φθινόπωρο αρχίζοντας από την Αμερική. Η υπηρεσία όπως έχουμε αναφέρει παλαιότερα στο site μας κοστίζει $24.99 το χρόνο για 25,000 τραγούδια χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό οι αγορές μας από το iTunes. Ελπίζουμε η καινούρια υπηρεσία της Apple να έρθει σύντομα και στην χώρα μας, αν και στο παρελθόν υπήρχαν φήμες που αναφέραμε ότι το iTunes Match να είναι διαθέσιμο για την Αγγλία το 2012.

[ MacStories ]