The Dark Meadow, άλλο ένα παιχνίδι με Unreal Engine έρχεται σύντομα στο AppStore

Το The Dark Meadow είναι ένα νέο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Phosphor Game Studios και είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές Infinity Blade, το οποίο χρησιμοποιεί και την ίδια μηχανή γραφικών.Το Infinity Blade έχει αιχμαλωτίσει πάρα πολλούς gamers με τα απίστευτα 3 διαστάσεων γραφικά του. Ο ίδιος ο Steve Jobs είπε πόσο απίστευτο είναι το παιχνίδι με αυτά τα με γραφικά που του παρέχει η Unreal Engine όταν το είδε στην παρουσίαση για “τρέχει” για πρώτη φορά σε iPhone 4.

Το Dark Meadow σχεδιάστηκε με την ίδια μηχανή γραφικών όπως και το Infinity Blade και έχει φανταστικά γραφικά όπως βλέπουμε και στα παρακάτω screenshots.

 

Βρισκόμαστε χαμένοι στον λαβύρινθο ενός νοσοκομείο και για να επιβιώσουμε θα πρέπει να πολεμήσουμε με διάφορα τέρατα και άλλες παρουσίες. Το καλύτερο μέρος (για όσους άρεσε το Infinity Blade) όπως αναφέρουν και οι developers είναι ότι θα μπορούμε να μονομαχήσουμε με κινήσεις όπως στο Infinity, δηλαδή με το slide του δαχτύλου μας πάνω στην οθόνη ή σε περίπτωση που έχουμε τόξο με ένα απλό swipe και να αφήσουμε το δάχτυλο μας από την οθόνη την κατάλληλη στιγμής για να χτυπήσουμε τον εχθρό.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4aUxZXeH254[/youtube]

Η αναμονή θα τελειώσει στις 6 Οκτωβρίου, όταν το παιχνίδι τρόμου για το iOS θα κυκλοφορήσει στο AppStore.

[ iSpazio ]