BBSettings vs. SBSettings

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους θέλουμε να κάνουμε jailbreak, όμως στην πραγματικότητα οι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι λίγοι.

Ένας από αυτούς του λόγους είναι το εργαλείο SBSettings. Για όσους δεν γνωρίζουν, το SBSettings είναι ένας πίνακας ελέγχου στον οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε διάφορες υπηρεσίες της συσκευής μας από οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε στο μενού και έχουμε την status bar.

Για να καλέσουμε το SBSettings (εφόσον το έχουμε εγκαταστήσει) θα πρέπει να τραβήξουμε το δάχτυλο μας από την ώρα προς τα δεξιά.

Το SBSettings είναι το εργαλείο που σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών έχει στην συσκευή του από την στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό. Τι θα γίνει όμως με το iOS 5;

Πριν καιρό μιλήσαμε για το BBSettings μια προσπάθεια από μια ομάδα που ονομάζεται PwnDevTeam και αντίθετα με την επιμονή του BigBoss να έχει δικό του ξεχωριστό μενού για τα SBSettings αυτοί έχουν ενσωματώσει το BBSettings σαν widget μέσα στο Notification Center της Apple.

Το παρακάτω video δείχνει σε σύγκριση τα BBSettings, τα SBSetting και τα UISettings που εμφανίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dIujZse1yiY[/youtube]