WordPress 2.9 με νέο editor και πολλές βελτιώσεις

Το WordPress πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ένα ανανεωμένη έκδοση της iOS εφαρμογής για iPhone και iPad φέρνοντας με αυτή έναν καινούριο text editor και πάρα πολλές βελτιώσεις. 

[appscreens 335703880]

[app 335703880]

Η εφαρμογή WordPress για το iOS υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό αλλά ο text editor του δεν ήταν και τόσο φιλικός με τον χρήστη. Η καινούρια έκδοση (2.9) φέρνει πολλές βελτιώσεις στον text editor συμπεριλαμβάνοντας κουμπάκια που θα μας βοηθήσουν σε συνδέσμους, λίστες και άλλα.

Ο καινούριος text editor προσθέτει μερικά κουμπάκια πάνω από το πληκτρολόγιο που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε έντονα ή πλάγια τα γράμματα, να φτιάξουμε συνδέσμους ή να βάλουμε κείμενο σε παράθεση. Όλα αυτά θα τα βλέπουμε με html tags αφού ο visual δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά σίγουρα τα πρόσθετα κουμπάκια θα μας βοηθήσουν πολύ στην επεξεργασία κειμένου.

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα για full screen επεξεργασία που θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η εφαρμογή Mail. Με αυτό τον τρόπο έχουμε μεγαλύτερη επιφάνεια στην οποία γράφουμε πιο έυκολα. Το κουμπάκι για το preview μας επιτρέπει να δούμε πως θα μοιάζει το άρθρο μας όταν δημοσιευτεί.

Στην τελευταία έκδοση προστέθηκε επίσης και ένας browser που μας δείχνει μέσα στην ίδια την εφαρμογή comments και links χωρίς πια να χρειάζεται να αφήσουμε την εφαρμογή για να τα δούμε.

Η καινούρια έκδοση είναι επίσης πολύ πιο γρήγορη από τις παλαιότερες και μοιάζει μετά από πολλές εκδόσεις να είναι γραμμένη σωστά και για το iPad.

[ MacStories ]