Τέσσερις σελίδες από το βιβλίο Zen of Steve Jobs

Εδώ μπορούμε να δούμε τέσσερις σελίδες από το επερχόμενο μυθιστόρημα με γραφικά “The Zen of Steve Jobs“. Η Forbes έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο φαντάζεται την σχέση του Steve με τον φίλο και μέντορα του Kobun Chino Otogawa, έναν Soto Zen ιερέα βουδιστή.

Η ιστορία ξεκινά στα μισά της δεκαετίας του 1980, όταν ο Steve άφησε την Apple και συνέχισε μόνος του θέλοντας να δημιουργήσει μια καινούρια εταιρία υπολογιστών την NeXT, η οποία αγοράστηκε αργότερα από την Apple μαζί με τον Steve. Η αφήγηση μάς μεταφέρει εμπρός και πίσω στο χρόνο, συνδέοντας αυτήν την περίοδο επιρροής με άλλες κορυφώσεις στην καριέρα του Steve και εξερευνώντας τα αποτυπώματα των ιδεών του ιαπωνικού σχεδίου στη δημιουργική του οπτική.

Αυτές οι σελίδες είναι από το 1986 στο Tassajara Zen Mountain Center στην Καλιφόρνια. Ο Kobun διδάσκει στον Steve kinhin, μια τεχνική διαλογισμού με περπάτημα, και παρέπεμπε τον Steve στο να καταλάβει το ma. Αυτό είναι μια βασική ιδέα από το θέμα του βιβλίου. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τέσσερις σελίδες από αυτό το βιβλίο/κόμικ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει αργότερα το χειμώνα από την Forbes σε συνεργασία με την JESS3 σε κανονική μορφή και ψηφιακή μορφή 60 σελίδων.

[ Forbes ]