Instagram 2.0 – Αναβαθμίστηκε με ανανεωμένα γραφικά στην κάμερα και νέα φίλτρα

Πριν λίγο κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση για την γνωστή εφαρμογή φωτογραφίας Instagram. Η εφαρμογή φτάνει στην έκδοση 2.0 και φέρνει νέα φίλτρα, ζωντανά εφέ, πολλές βελτιώσεις και φωτογραφίες με πολύ υψηλότερη ανάλυση.

[appscreens 389801252]

[app 389801252]

Με την καινούρια έκδοση του Instagram έχουμε τώρα την δυνατότητα να βλέπουμε ζωντανά από που θέλουμε να τραβήξουμε με τα φίλτρα πριν ακόμα κάνουμε λήψη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα φίλτρο και να βάλουμε την κάμερα μπροστά στην εικόνα που θέλουμε να φωτογραφίσουμε και έτσι μπορούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα visual effects του Instagram. Τα φίλτρα είναι γραμμένα από την αρχή και είναι 200 φορές πιο γρήγορα, οπότε ακόμα και να κάνουμε λήψη κάποιας φωτογραφίας ή να  δοκιμάσουμε διάφορα φίλτρα, η εναλλαγή μεταξύ τους δεν καθυστερεί όπως πριν.

Στην εφαρμογή προστέθηκαν επίσης 4 νέα φίλτρα, Amaro, Rise, Hudson και το Valencia τα οποία προστέθηκαν στην εφαρμογή χάρη στον δημοφιλή instagrammer @colerise ο οποίος έφτιαξε τα εφέ.

Κάτι εξίσου σημαντικό στην καινούρια έφαρμογή είναι ότι η εφαρμογή τώρα υποστηρίζει φωτογραφίες μέχρι 1936×1936 στο iPhone 4 ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις έφταναν μέχρι 612×612. Τέλος το εικονίδιο της εφαρμογές έχει μερικές αλλαγές και είναι πιο smooth από πριν.