Νέα στοιχεία για το λευκό iPod touch

Η Apple πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει το επόμενο event για iPhone/iPod και σήμερα μια καινούρια αναφορά ισχυρίζεται ότι η εταιρία του Cupertino πρόοκειται να κυκλοφορήσει ένα λευκό iPod touch με κάποιες μικρές αλλαγές.

Αν και τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα νέα που βλέπουμε αφορούν το iPhone επόμενης γενιάς, σήμερα το MacRumors κάνει αναφορές σχετικά με το iPod touch.

Στην πληροφορία αυτή βλέπουμε ότι το νέο iPod touch δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτή της προηγούμενης γενιάς, οι μόνες διαφορές θα είναι καινούρια οθόνη η οποία θα έχει την ειδική προστασία “oleophobic coating” που χρησιμοποιεί η Apple στα iPhone και ένας καινούριος αισθητήρας φωτεινότητας. Διαφορετικά τα καινούρια μοντέλα θα είναι όμοια με τα iPod touch τέταρτης γενιάς.

Όλα αυτά είναι ενδιαφέρον επειδή οι τελευταίες αναφορές σχετικά με το iPod touch αναφέρουν ότι το καινούριο iPod touch θα έχει δυνατότητα να συνδέεται σε δίκτυα 3G, κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ισχύει αλλά έκανε την εμφάνιση του στο site της Apple πριν λίγους μήνες.

Ακόμα ακούστηκαν διάφορα τους τελευταίους μήνες σχετικά με την κατάργηση του iPod touch από την Apple αλλά τώρα ακούμε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα καινούριο iPod touch ίδιο με το προηγούμενο και πρόσθετα σε λευκό χρώμα το οποίο θα είναι όμοιο με αυτό της προηγούμενης γενιάς.

Όποια και να είναι τα σχέδια της Apple θα τα μάθουμε σύντομα στο επόμενο event της που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[ MacRumors ]

One thought on “Νέα στοιχεία για το λευκό iPod touch

Comments are closed.