iPhone 5 Nano! Η άποψη ενός designer

Ακόμα ένα concept για το iPhone 5, μόνο που αυτή την φορά ο designer Zeki Ozek το φαντάζεται σε έκδοση nano.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες η συσκευή έχει μια μεγάλη οθόνη, το πίσω μέρος λίγο αλλαγμένο και έλλειψη home button. Όσο για το υλικό που βρίσκεται μέσα σε αυτή την συσκευή, ο designer αναφέρει απλά ότι θα μπορεί να καταλάβει δαχτυλικά αποτυπώματα έτσι ώστε να το χρησιμοποιεί μόνο ο νόμιμος ιδιοκτήτης του. Ακόμα αναφέρει ότι ο χρήστης θα μπορεί να ορίσει συγκεκριμένο δάχτυλα για το άνοιγμα της κάθε εφαρμογής.

Για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή Messages με τον δείκτη ενώ με τον αντίχειρα μπορεί να ανοίξει κάποια εφαρμογή Twitter. Με δύο δάχτυλα swipe πάνω-κάτω ο χρήστης θα μπορεί να δει τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Το αποτύπωμα σας φυσικά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ασφάλεια. Ξεχάστε τα passwords!

Ο Zeki έχει επίσης μία ιδέα για το πως να λαμβάνουμε τα push notifications στο iPod nano το οποίο έχουμε με λουράκι ρολογιού στο χέρια μας. Οι ειδοποιήσεις θα μπορούν να έρχονται μέσω bluetooth στο iPod nano όπως επίσης να μπορούμε να χειριστούμε το iPhone nano από αυτό.

Το concept δίνει και άλλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα να υπάρχει ένα clickwheel σαν αυτό του iPod γύρω από το Apple logo πίσω έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε scroll με το ένα χέρι. Επίσης τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χειριστήρια στα παιχνίδια.

Το iPhone επόμενης γενιάς θα είναι σύμφωνα με φήμες πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και με μεγαλύτερη οθόνη. Η Apple όμως δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το iPhone.

[ iDownloadBlog ]

One thought on “iPhone 5 Nano! Η άποψη ενός designer

Comments are closed.