Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου;

Το This is my next ανακάλυψε ένα εσωτερικό έγγραφο της BestBuy στο οποίο αναγράφετε ότι στις 21 Οκτωβρίου θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5.

Το ενδιαφέρον κομμάτι σε αυτή την ιστορία είναι ότι οι ημερομηνίες ταιριάζουν με τις φήμες για την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς iPhone, μέσα στον Οκτώβριο.

Η πηγή αναφέρει ακόμα ότι ο διευθυντής θα πρέπει να είναι στο κατάστημα στις 6 το πρωί εκείνη την μέρα και να ανοίξει τις πόρτες ενώ κανονικά πηγαίνει στις 7. Κάτι το οποίο έγινε και πέρυσι με την κυκλοφορία του iPhone 4. Τέλος τα στελέχη της εταιρίας έχουν προγραμματίσει meeting για τις 10 Οκτωβρίου στο οποίο θα μιλήσουν για τις ημερομηνίες που θα “πέσουν” μεγάλες κυκλοφορίες.

Φήμες στο παρελθόν μας έχουν δείξει ότι η Apple να πραγματοποιήσει το επόμενο event της κάπου κοντά στο τέλος Σεπτέμβρη και σε αυτό θα παρουσιάσει το iPhone 5 και θα ανακοινώσει την επίσημη κυκλοφορία του iOS 5.

Μια σημείωση από τα παιδιά του 9to5Mac είναι ότι στις 23 Οκτωβρίου του 2001, ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPod. [9to5Mac]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kN0SVBCJqLs[/youtube]

2 thoughts on “Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου;

Comments are closed.