Σύμφωνα με την Digitimes, η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone για το 2011 στα 56 εκατομμύρια από τα 50 εκατομμύρια που ήταν πριν.Σε αυτά τα 56 εκατομμύρια υπάρχουν iPhone και από προηγούμενες γενιές όπως: iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM και CDMA) αλλά και του επερχόμενου iPhone 5. Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το iPhone 5 θα είναι σχεδόν τα μισά από τα iPhone και θα φτάνουν τα 25 με 26 εκατομμύρια.

Αρχικά η Apple σχεδίαζε να φτιάξει 7 εκατομμύρια iPhone 5 για το 3ο τρίμηνο αλλά στην πορεία άλλαξε τα σχέδια παραγωγής στα 5 με 6 εκατομμύρια. Η εταιρία του Cupertino περιμένει σημαντική ζήτηση από iPhone 5 στο 4ο τρίμηνο και για αυτό αύξησε τις παραγγελίες στα 20 εκατομμύρια από τα 14 εκατομμύρια που ήταν πριν.

Όπως έχουμε δει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο και θα έχει τον διπύρηνο επεξεργαστή A5 που βρίσκεται και στο iPad 2, μια κάμερα 8 megapixel μάλλον από την Sony και ελπίζουμε και επιλογή για 64GB χωρητικότητα. Όσο για τον σχεδιασμό του υπάρχουν διάφορες συζητήσεις στις οποίες μπορούμε να δούμε ότι ή θα είναι σαν το iPhone 4 και θα είναι πιο λεπτό με εντελώς αλλαγμένο σχεδιασμό.

[ 9to5Mac ]

forum link


One thought on “Η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone στα 56 εκατομμύρια για το υπόλοιπο μισό 2011

  1. Pingback: Η Apple αύξησε τις παραγγελίες των iPhone στα 56 εκατομμύρια για το υπόλοιπο μισό 2011 | iPhone Greece

Comments are closed.