Tweetbot 1.6 με υποστήριξη Tweet Marker Timeline Sync

Μετά το μεγάλο update του Tweetbot που προσφέρει αρκετές βελτιώσεις και την δυνατότητα του mute έρχεται τώρα η καινούρια του έκδοση 1.6 η οποία περιλαμβάνει συγχρονισμό με τον Tweet Market.

[appscreens 428851691]

[app 428851691]

Για όσους δεν γνωρίζουν το Tweet Marker είναι μια δωρεάν web υπηρεσία του Manton Reece και δίνει την δυνατότητα σε developer να την χρησιμοποιήσουν μέσα στους Twitter clients τους. Ένας αρκετά γνωστός client που πρόσφατα απόκτησε sync με Tweet Marker είναι το Twitterrific.

Επειδή το Tweet Marker είναι cross-platform η θέση σας στο timeline του Twitterrific ή οποιαδήποτε άλλης εφαρμογής που υποστηρίζει την υπηρεσία θα μπορεί να συγχρονιστεί με το Tweetbot ή και αντίθετα. Το Tweetbot απλά θα τρέξει στο τελευταίο tweet που συγχρονίστηκε στην timeline μας και θα προσθέσει δίπλα του ένα marker. Για να ενεργοποιήσουμε το Tweet Market στο Tweetbot θα πρέπει να πάμε στα Settings του λογαριασμού μας και μετά Settings > Services. Αντίθετα από άλλες εφαρμογές το Tweetbot συγχρονίζει εκτός από το timeline και τα mentions αλλά και τις λίστες, κάτι που σύντομα μπορεί να δούμε σε περισσότερους clients. Το Tweet Marker είναι αρκετά γρήγορο στο Tweetbot και δεν θα το καταλάβουμε καθόλου, παρόλα αυτά μας επιτρέπει να αλλάζουμε από έναν twitter client σε άλλον και η timeline μας  να παραμένει συγχρονισμένη. Μέχρι στιγμής όμως δύο είναι οι εφαρμογές οι οποίες υποστηρίζουν Tweet Marker, το Twitterrific και το Tweetbot, αναμένουμε φυσικά για περισσότερες.

Η καινούρια έκδοση του Tweetbot φέρνει επίσης και αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στην αναζήτηση κάποιου username όταν είμαστε σε κατάσταση νέου μηνύματος, στο οποίο τώρα χρησιμοποιεί και στην λίστα με αυτούς που κάνουμε follow αλλά και την τοποθεσία. Επίσης υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στην τοποθεσία και μπορούμε να κρατήσουμε την ίδια τοποθεσία για αρκετά tweets συμπεριλαμβανομένων και διαφόρων POI αν δεν μετακινούμαστε.