Developer πιστεύει ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει με υποστήριξη Dual-Mode

Ακούγονται όλο και περισσότερα σχετικά με φήμες για το iPhone 5 και την υποστήριξη dual-mode που πιθανόν να δούμε σε αυτό φέτος.

To dual-mode φυσικά σημαίνει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει δίκτυα GSM και CDMA έτσι ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη για δύο διαφορετικά μοντέλα. Το τελευταίο κομμάτι που δείχνει ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο έρχεται από το TechCrunch το οποίο αναφέρει ότι ένας developer βρήκε στοιχεία που δείχνουν ότι η Apple δοκιμάζει το iPhone 5 με εφαρμογές από το App Store και συγκεκριμένα σε κάποια logs που έδειξαν ότι αυτό το iPhone 5 είναι dual-mode. Το log δείχνει μια συσκευή με δύο διαφορετικούς κώδικες, Mobile Network Code (MNC) και Mobile Country Codes (MCC) τα οποία χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν του μοναδικούς φορείς κινητής τηλεφωνίας.

Το iPhone 4 και το iPad 2 της Verizon ήδη φοράνε αυτό το chipset της Qualcomm που υποστηρίζει GSM και CDMA δίκτυα αλλά η Apple αποφάσισε να μην το χρησιμοποιήσει ακόμα, εξάλλου θα έπρεπε να υπάρχει και το πορτάκι της SIM για αυτή την δυνατότητα. Φήμες αυτή την χρονιά δείχνουν ότι θα δούμε ένα μοντέλο το οποίο θα υποστηρίζει και τους δύο τύπους δικτύων. [TechCrunch]

One thought on “Developer πιστεύει ότι το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει με υποστήριξη Dual-Mode

Comments are closed.