Οι πρώτες φωτογραφίες της Anycast Solutions από υποτιθέμενη θήκη iPhone 5

Σήμερα η Anycast Solutions δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από μερικές υποτιθέμενες θήκες για iPhone 5, κάνοντας διάφορες μετρήσεις σε αυτές τις οποίες μπορούμε να δούμε στην συνέχεια.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε ότι το ύψος αλλά και το μήκος είναι μεγαλύτερα από αυτά του iPhone 4. Συγκεκριμένα οι διαστάσεις είναι 6.5 cm x 12.1 – 12.2 cm.

Όσο για το πάχος, σύμφωνα με την θήκη θα πρέπει να περιμένουμε μια πιο λεπτή συσκευή από το iPhone 4. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία το πάχος της συσκευής θα μειώνεται από την μέση μέχρι το κάτω μέρος που είναι το dock.

Ο διακόπτης Mute όπως έχουμε δει και στο παρελθόν αν η θήκη είναι σωστή, θα πρέπει να μεταφερθεί στην αντίθετη πλευρά από αυτή που είναι τώρα.

Το flash θα παραμείνει δίπλα από τον φακό της κάμερας και δεν θα βρίσκεται απέναντι της όπως έδειξαν στο παρελθόν μερικές φήμες.

Όπως φαίνεται από όλες τις φήμες που κυκλοφορούν το επόμενο iPhone θα είναι λίγο μεγαλύτερο και πολύ πιο λεπτό και το σχέδιο του θα θυμίζει αυτό της τελευταίας γενιάς του MacBook Air. [ iSpazio ]

One thought on “Οι πρώτες φωτογραφίες της Anycast Solutions από υποτιθέμενη θήκη iPhone 5

Comments are closed.