Η βιογραφία του Steve Jobs θα κυκλοφορήσει νωρίς τον Νοέμβριο

Αντίθετα με κάποιες φήμες που έχουμε διαβάσει στο παρελθόν για την ημερομηνία κυκλοφορίας της βιογραφίας του Steve Jobs, που αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει στους πρώτους μήνες του 2012, φαίνεται ότι η κυκλοφορία του είναι πολύ πιο κοντά αφού θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο.

Η Barnes & Noble έχει προχωρήσει αρκετά τον χρόνο της δημοσίευσης του βιβλίου η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο και αποκαλύπτει και το καινούριο εξώφυλλο του που είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Steve Jobs.

Το βιβλίο όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα είναι του συγγραφέα Walter Isaacson, ο οποίος έχει γράψει βιογραφίες του Benjamin Franklin και του Albert Einstein.

Το Amazon αναφέρει επίσης τις 21 Νοεμβρίου σαν ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η hardcover έκδοση του βιβλίου από το Amazon ακόμα δείχνει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 6 Μαρτίου 2012.

 

Σύμφωνα με την περιγραφή του εκδότη Simon & Schuster , ο Steve Jobs ζήτησε να μην υπάρχει έλεγχος σχετικά με αυτά που έχουν γραφτεί αλλά και να μην έχει κανείς το δικαίωμα να το διαβάσει πριν αυτό δημοσιευτεί.

Δεν υπάρχουν όρια αλλά αντίθετα ενθάρρυνε τους ανθρώπους που γνώριζε να μιλήσουν ειλικρινά, συμπεριλαμβανομένων των εχθρών, πρώην φιλενάδων και συναδέλφων που είτε έχει απολύσει ή εξαγριώσει στο παρελθόν.

Ο ίδιος ο CEO της Apple είπε ότι η βιογραφία του θα αποκαλύπτει ακόμα και τις αποτυχίες, εφόσον όπως και ο ίδιος λέει δεν έχει μυστικά από το παρελθόν τα οποία δεν θέλει να αποκαλύψει.

Έκανα πολλά πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος, όπως ότι η γυναίκα μου έμεινε έγκυος όταν ήμουνα 23 ετών και το πως χειρίστηκα την όλη κατάσταση.

Αρχικά ο τίτλος του βιβλίου ήταν “iSteve: The Book of Jobs”, αλλά στην συνέχεια αλλάχτηκε σε ένα πιο απλό και πιο κομψό τίτλο αφού η γυναίκα του και η κόρη του Isaacson θεώρησαν ότι ο τίτλος δεν ταιριάζει. Για αυτό το βιβλίο ονομάστηκε “Steve Jobs“.

Πρόσφατα το iTunes αναβάθμισε την δημοσίευση του βιβλίου της βιογραφίας του Steve Jobs με την τιμή αλλά και το τελικό εξώφυλλο.

Το βιβλίο τώρα υπάρχει στο iTunes και μπορούμε να κάνουμε προπαραγγελία για $17 (περίπου 12€) το οποίο δείχνει και το νέο εξώφυλλο από τον Albert Watson και την επίσημη περιγραφή.

Να σημειώσουμε εδώ επίσης ότι στο Amazon υπάρχουν ακόμα λάθος πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο την δημοσίευση του αλλά και τον τίτλο του. Το Amazon δείχνει ότι το βιβλίο με το σκληρό εξώφυλλο θα κοστίζει $19.50 και μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη έκδοση για αυτούς που θέλουν να στολίσουν την βιβλιοθήκη τους.

[ 9to5Mac ]

 

One thought on “Η βιογραφία του Steve Jobs θα κυκλοφορήσει νωρίς τον Νοέμβριο

Comments are closed.