Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει τα Assasin’s Creed για το iPad

H Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να μεταφέρει κάποιους από τους βασικούς της τίτλους στο iPad.

Σύμφωνα με την IGN τα πρώτα που θα μεταφερθούν θα είναι τα παιχνίδια Assassin’s Creed. Αρχικά αυτή η αναφορά μιλάει για τα tablets γενικά αλλά ο ίδιος το CEO Yves Guillemot μιλάει για το iPad της Apple:

Η αγορά με τα tablets μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Αρκετοί gamers χρησιμοποιούν τα tablets αλλά και το iPad. Γι’ αυτό το λόγο αναπτύσσουμε τα παιχνίδια μας για το iPad και γενικά για τα tablets. Στο μέλλον θα δούμε και άλλους βασικούς τίτλους όπως το Assassin’s Creed.

Εκτός από το Assassin’s Creed, η ανακοίνωση αναφέρει ότι και άλλα μεγάλα παιχνίδια θα κάνουν την εμφάνιση τους στα tablets. Η Ubisoft έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του iOS development των παιχνιδιών της στην Gameloft. Για παράδειγμα το Prince of Persia: Warrior Within που ήδη υπάρχει στο App Store είναι της εταιρίας Gameloft.

[app 360182980]

Όμως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν τώρα που θα κυκλοφορήσουν αρκετοί Ubisoft τίτλοι για το iOS θα συνεχίσει να τους αναπτύσσει η Gameloft, η οποία στο παρελθόν έχει μεταφέρει πολλά παιχνίδια της Ubisoft στο App Store. [ AppAdvice ]

One thought on “Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει τα Assasin’s Creed για το iPad

Comments are closed.