Twitterific, αναβαθμίστηκε με την δυνατότητα συγχρονισμού του timeline

Η εφαρμογές που υπάρχουν στο AppStore για το Twiiter είναι αρκετές και μπορούμε να επιλέξουμε από αυτές όποιες εμείς θέλουμε. Μία από αυτές όμως που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας είναι και το Twitterific.

[appscreens 359914600]

[app 359914600]

Μια universal εφαρμογή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στο iPhone αλλά και στο iPad μας που είναι πολύ φιλική με τον χρήστη. Δείτε τα tweets σας μέσα από το απλό και όμορφο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής το οποίο είναι γεμάτο από κομψά χαρακτηριστικά. Στείλτε εύκολα tweets, διαβάστε, ψάξτε στο Twitter.com φιλτράρετε τα μηνύματά σας και πολλά άλλα.

Με την καινούρια έκδοση της εφαρμογής που κυκλοφόρησε σήμερα προστέθηκαν αρκετές δυνατότητες τις οποίες θα δούμε στην συνέχεια:

Το Twitterific τώρα μπορεί να συγχρονίσει το timeline με όλες τις εκδόσεις μέσω του Tweet Marker

Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε την επιλογή Tweet Market από τα Settings και να ρυθμίσουμε από που θέλουμε να γίνεται ο συγχρονισμός ή να πηγαίνει αμέσως στο πιο πρόσφατο tweet (auto-scroll)

Η καινούρια έκδοση όμως φέρνει και αρκετές βελτιώσεις όσων αφορά τον τρόπο που το Twitter διαχειρίζεται τις φωτογραφίες, υποστήριξη για links απο Camera+ (campl.us) και την εμφάνιση τους με ένα tap, βελτιωμένη διαχείριση των λαθών που σχετίζονται με λάνθασμές ώρες και ζώνες ώρας και ανασχεδιασμό στα γραφικά των popovers του timeline αλλά και των κουμπιών.

Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν και οι διορθώσεις σε bugs, όπως για τα links δημοσιεύσεων instagram που τώρα ανοίγουν κανονικά σε browser και οι διάφορες διορθώσεις στο voice over.

Η εφαρμογή Twitterific είναι δωρεάν (με μια διαφήμιση στο πάνω μέρος του timeline) και αξίζει να την χρησιμοποιήσετε.

περισσότερα στο forum