Η Apple εγκρίνει εφαρμογές για το iOS 5

Αν και η Apple στην ανακοίνωση της για το iOS 5 αναφέρει ότι το καινούριο λειτουργικό σύστημα για το iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα το φθινόπωρο, η ίδια έχει αρχίσει και δίνει έγκριση σε κάποιες εφαρμογές για το iOS 5.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το update για την γνωστή εφαρμογή Camera+ η οποία έφτασε την έκδοση 2.2.3 και στα χαρακτηριστικά της μπορούμε  να δούμε ότι γράφει “συμβατότητα με το σύστημα που πρόκειται να κυκλοφορήσει το οποίο δεν πρέπει να ονομαστεί.

Εκτός από την εφαρμογή Camera+ και η εφαρμογή Mashable από το γνωστό site αναβαθμίστηκε χθες και μας δίνει με την σειρά της στα χαρακτηριστικά το “Συμβατότητα με το iOS 5”.

Σίγουρα πρόκειται για σημάδια που δείχνουν ότι η κυκλοφορία του iOS 5 δεν θα αργήσει και πάρα πολύ και αν λάβουμε υπόψη ότι θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το iPhone 5 τότε θα λέγαμε ότι βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην ημέρα κυκλοφορίας του.

Να θυμίσουμε ότι το iOS 5 βρίσκεται σε beta στάδιο δοκιμών ακόμα και η Apple δεν έχει κάνει κάποια επίσημη αναφορά για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Cult of Mac ]