Ο Comex μπορεί να κυκλοφορήσει το JailbreakMe αύριο!

Σήμερα κυκλοφόρησε στο internet μία screenshots από συζήτηση που έγινε με mail μεταξύ του Comex και του beta tester που διέρρευσε το JailbreakMe.

Ο Comex μας ενημερώνει ότι παρά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, το JailbreakMe θα μπορεί να είναι έτοιμο άυριο. Αρχικά να πόύμε ότι δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ακόμα από τον ίδιο τον Comex σχετικά με αυτά τα mails και δεν γνωρίζουμε αν είναι γνήσια.

Σχέτικα με τα διάφορα που ακούγονται να θυμίσουμε ότι ακόμακ και στο παρελθόν έτυχαν διάφορα με εργαλεία jailbreak, αλλά αυτά στο τέλος κυκλοφόρησαν. Η δημιουργία ενός εργαλείου jailbreak είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία και ο hacker θα πρέπει να την δώσει σε κάποια άτομα (beta testers) για να το δοκιμάσουν πριν κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής άσχετα με τα προβλήματα που είχε και η iPhone DevTeam αλλά και η Chronic DevTeam κατάφεραν στο τέλος να δώσουν σε κυκλοφορία το εργαλείο και αυτό να δουλεύει κανονικά.

Ο Comex φυσικά δουλεύει πάνω στο JailbreakMe και η beta έκδοση που διέρρευσε τις προηγούμενες μέρες δούλεψε κανονικά σε αρκετά άτομα με iPad 2 έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι δεν θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του εργαλείου και φυσικά αν το παραπάνω screenshot με τα mail ισχύει αυτό θα γίνει αύριο και το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι λίγη υπομονή.

Τέλος σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τον Comex αλλά και βρίσκονται στις DevTeam λένε πως ο στόχος του Comex είναι να κυκλοφορήσει μέχρι αύριο το JailbreakMe.

Το πρόβλημα με την αποκάλυψη του exploit στην Apple όμως δεν παύει να μας προβληματίζει και έτσι υπάρχει μία φήμη ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 4.3.4 για να καλύψει τα κενά ασφαλείας και να βγάλει για ακόμα μία φορά το JailbreakMe από το παιχνίδι. Αν δεν θέλετε να χάσετε το jailbreak δεν έχετε παρά να αποθηκεύσετε τα SHSH σας από το Cydia αλλά και από το TinyUmbrella στο Mac ή το PC σας.

[ iSpazio ]

2 thoughts on “Ο Comex μπορεί να κυκλοφορήσει το JailbreakMe αύριο!

  • July 4, 2011 at 17:33
    Permalink

    Τα παραπάνω δεν είναι Email που αντάλλαξε ο leaker με τον “Comex”…Είναι μια συζήτηση η οποία εξελίχθηκε στο Μacrumors.

    Το πλήρες άθρο και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να το βρείτε εδώ :

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1181399

    • July 4, 2011 at 18:09
      Permalink

      Αρχικά έγινε αλλαγή με mails… o Comex δεν έγραψε στα forums του MacRumors.. 🙂

Comments are closed.