Νέες θήκες iPhone 5 μας δείχνουν ότι η συσκευή θα είναι πιο λεπτή και λίγο πιο πλατιά

Λίγες μέρες πριν αναφέραμε ένα post από το 9to5Mac στο οποίο είδαμε ότι το iPhone 5 θα είναι αρκετά πιο λεπτό. Σήμερα το ίδιο site μας δείχνει μία θήκη από  σιλικόνη και μία από πιο σκληρό υλικό όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία.


Αυτές οι θήκες δεν διαφέρουν και πολύ από την πράσινη που δείξαμε πριν λίγες μέρες και σε αυτή βλέπουμε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Και στις δύο θήκες υπάρχει ένας διακόπτης για την δόνηση στην αντίθετη πλευρά των κουμπιών αυξομείωσης ήχου. Επίσης στο κάτω μέρος υπάρχουν κενά για την θύρα USB και για το μικρόφωνο και ηχείο της συσκευής.

Στις προηγούμενες εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το 9to5Mac δεν μπορούσαμε να δούμε εύκολα το πόσο λεπτό μπορεί να είναι το καινούριο iPhone ή ακόμα και αν μοιάζει με δάκρυ όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν το site Thisismynext. Αντίθετα με τις σημερινές θα λέγαμε ότι υπάρχει μια περίπτωση το design του να μοιάζει με δάκρυ, δηλάδη θα έχει λίγο μεγαλύτερο πάχος στο πάνω μέρος ενώ προς τα κάτω θα αρχίσει να γίνεται πιο λεπτό.

Πρόσθετα η πηγή αναφέρει και τις διαστάσεις της συσκευής που μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτές τις θήκες. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, η θήκη έχει 5 ίντσες ύψος και 2.8 ίντσες πλάτος. Για αυτούς που θέλουν να το συγκρίνουν με το iPhone 4, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει 4.5 ίντσες ύψος και 2.31 ίντσες πλάτος. Με αυτά τα δεδομένα, σίγουρα μιλάμε για μεγαλύτερη οθόνη με μια ελάχιστα μεγαλύτερη συσκευή.

Οι πληροφορίες έρχονται από αξιόπιστες πηγές που έδωσαν στα παιδιά του 9to5Mac σωστές πληροφορίες και για το iPad 2.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Νέες θήκες iPhone 5 μας δείχνουν ότι η συσκευή θα είναι πιο λεπτή και λίγο πιο πλατιά

Comments are closed.