Μια καλύτερη ματιά στο Apple Smart Sign

Το iDownloadBlog πριν λίγες μέρες, πήγε σε ένα Apple Store για να “ρίξει” μια ματιά στα Smart Sign. Τα Smart Sign είναι iPad που γράφουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε συσκευής.


Ένα Smart Sign βρίσκεται δίπλα από κάθε συσκευή για να μας ενημερώσει για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Σίγουρα θα έχετε σκεφτεί ότι μπορούμε να βγούμε από την εφαρμογή που μας δείχνει τα χαρακτηριστικά με το Home Button. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς το Home Button είναι απενεργοποιημένο. Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από την εφαρμογή είναι με ένα μυστικό gesture.


Το πρώτο πράγμα που αναφέρει το iDownloadBlog είναι η έλλειψη του App Store από την συσκευή. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν 6 διαφορετικά profiles για να λειτουργήσει το Smart Sign. Κάτι που έκανε εντύπωση είναι ότι η μπροστινή κάμερα του iPad δεν λειτουργεί. Η εφαρμογή λειτουργεί βέβαια μόνο στο Apple Store και εμφανίζεται στα Location Services. Αν απενεργοποιήσουμε την εφαρμογή από τα Location Services, θα σταματήσει να ανοίγει. Τέλος, μια άλλη εφαρμογή το Self Service εμφανίστηκε στο SpringBorad, κάτι που θα παρουσιάσουμε σε επόμενο post.

[ iDownloadBlog ]