Τα Pokemon έρχονται στο App Store!

Gamers ετοιμαστείτε! τα αγαπημένα μας Pokemon έρχονται και στις iOS συσκευές. Φαίνεται ότι τα Pokemon ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους στο AppStore αργότερα το καλοκαίρι με ένα αποκλειστικό παιχνίδι για το iPad και το iPhone.

Τα δημοφιλή Pokemon που έχουν σχεδιαστεί από τον Satoshi Tajiri, θα έχουν την δική τους αποκλειστική εφαρμογή και όχι αυτή του στυλ RPG που υπάρχει για το Nintendo DS ή το Wii αλλά θα είναι σαν το παιχνίδι Tap Tap Revenge και θα βασίζεται στις πασίγνωστες κάρτες Pokemon.

Μην ξεχνάτε πως το Pokemon είναι της Nintendo και για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει παιχνίδι σε hardware το οποίο δεν θα είναι της ίδιας της εταιρίας η οποία δεν ήθελε ποτέ οι τίτλοι των παιχνιδιών της να φτάσουν στο AppStore, αλλά ίσως να άλλαξαν γνώμη ή ποτέ να μην εγκρίνουν αυτή την κίνηση του developer.

Ο τίτλος του παιχνιδιού δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμος και περισσότερα θα μάθουμε όταν φτάνει η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο App Store. Όπως όμως καταλαβαίνουμε αυτό μπορεί να φέρει και άλλους τίτλους της Nintendo στο App Store αργότερα, όπως το Mario ή το Zelda.

[ CultOfMac ]

 

One thought on “Τα Pokemon έρχονται στο App Store!

Comments are closed.