Τώρα μπορείτε να κατεβάστε διάφορα βίντεο από μια ποικιλία από video sites στο iPhone, το iPod Touch και το iPad και να τα δείτε αργότερα χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο internet.

[appscreens 440238636]
[app 440238636]

Με την εφαρμογή Tube D / L, μπορείτε να δημιουργήσετε συλλογές βίντεο από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βίντεο, βίντεο ενηλίκων, αθλητικά βίντεο, αστεία βίντεο, εκπαιδευτικά βίντεο, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα, στην iOS συσκευή σας. Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας βίντεο, να τα οργανώσετε και να τα ταξινομήσετε σε φακέλους και υπο-φακέλους, ώστε να τα παρακολουθήσετε όποτε και όπου θέλετε!

Χρειάζεστε προστασία της ιδιωτικής σας ζωής; Χρησιμοποιήστε Tube Downloader με ασφάλεια, με πλήρη προστασία, αφού διαθέτει κωδικό πρόσβασης για να αποτρέψει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε στην ιδιωτική σας συλλογή. Ωστόσο, μπορείτε να εξάγετε μερικά βίντεο για να τα μοιραστείτε με φίλους.

Το Tube Downloader ενημερώνεται πολύ συχνά με νέα χαρακτηριστικά. Αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να δείτε στην εφαρμογή, απλά στείλτε μας ένα email μέσω του, “Send Suggestions”, μια επιλογή που υπάρχει μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να προσθέσουμε αυτό το χαρακτηριστικό στην επόμενη ενημέρωση της εφαγμογής μας.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής:

  1. Απεριόριστες λήψεις
  2. Πλήρως ενσωματωμένος web browser
  3. Κατεβάσετε εύκολα με το Smart browser, υποστηρίζοντας πολλά sites με περιεχόμενο video
  4. Κάντε 10 ταυτόχρονες λήψεις
  5. Κάντε Λήψη στο παρασκήνιο
  6. Δείτε τα βίντεο άμεσα μέσα από την εφαρμογή
  7. Εξάγετε τα βίντεο στο Photo Roll
  8. Ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων, υποστηρίζοντας τη ταξινόμηση, τη δημιουργία φακέλων και υποφακέλων
  9. Ασφαλή βίντεο με έξυπνη προστασία χρησιμοποιώντας κωδικό πρόσβασης για τη συλλογή σας

Απαιτήσεις συστήματος:

Για την καλύτερη απόδοση της εφαρμογής συνιστούμε να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας στην τελευταία έκδοση του iOS.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone,  iPod touch,  iPad και απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο.
[ ChalkidaNews ]