Το Facebook ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το iTunes;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για μια νέα υπηρεσία που ετοιμάζει το Facebook, που θα έχει σχέση με τη μουσική. Φαίνεται ότι το γνωστό κοινωνικό δίκτυο είναι σε συζητήσεις με κάποιες δισκογραφικές εταιρείες για να φέρει μια νέα μουσική υπηρεσία παρόμοια με το iTunes.

Αυτή η υπηρεσία θα επιτρέπει στο χρήστη να κατεβάσει μουσική απευθείας από το Facebook και να ακούσει μουσική μέσα από το Facebook, ενώ συνομιλεί με φίλου, όπου θα του δίνεται ακόμα η δυνατότητα να μοιράζεται πληροφορίες για τα τραγούδια που ακούει κάθε φορά.

Με την υπηρεσία Spotify θα μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες για τα τραγούδια που ακούτε με τους φίλους σας στο Facebook, με την υπηρεσία να επεκτείνεται περισσότερο μέσα από την κοινωνική πλατφόρμα.

Η νέα υπηρεσία δεν θα είναι μια απλή εξέλιξη του Spotify, αλλά θα είμαστε σε θέση να ακούμε μουσική με την συμμετοχή των φίλων μας, να έχουμε ειδικά πλήκτρα για αναπαραγωγή και παύση της μουσικής κατά τη διάρκεια των διαφόρων λειτουργιών στο χώρο δραστηριοτήτων και επίσης θα έχουμε μια πλαϊνή μπάρα που θα ονομάζεται πίνακας Μουσικής που θα μας επιτρέπει να έχουμε βαθμολογίες και λίστες των πρόσφατων τραγουδιών που ακούσαμε.

Το Facebook φαίνεται πρόθυμο να ανταγωνιστεί το iTunes, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση μεταξύ της Apple και του Facebook να μην είναι η καλύτερη.

iSpazio ]

Thanks @kostasapple