Το iPhone 5 έρχεται με δύο LED flash

Σύμφωνα με μία αναφορά από την Digitimes το iPhone 5, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέβριο έρχεται με διπλό LED flash.

Η δημοσίευση βασίζεται σε εικασίες σχετικά με πρόσφατες φήμες που ακούγονται στην αγορά και βασίζονται στην Everlight Electronics, στην Edison Opto και στην Lite-On Technology σαν πιθανούς προμηθευτές για τους καινούριους αισθητήρες flash.

Οι φήμες που έρχονται μέσα από διάφορες αναφορές της αγοράς δείχνουν ότι η Apple μείωσε τις παραγγελίες της για τα flash υψηλής ισχύος Lumileds από την Philips πρόσφατα και έκανε παραγγελίες για flash σε κατασκευαστές της Ταιβάν. Η Edison που ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας LEDs άρχισε την αποστολή των LED flash προϊόντων του σε πωλητές συσκευών και υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να δεχθεί παραγγελία από την Apple για διπλά LED flash.

Οι πρόσφατες θήκες για iPhone 5 που είχαμε δει πριν από καιρό από το site Alibaba έδειχναν ότι το flash θα βρίσκεται απέναντι από τον αισθητήρα της κάμερας αλλά μπορεί επίσης να βρίσκεται ένα δίπλα από τον αισθητήρα και ένα απέναντι.

[ 9to5Mac ]

 

One thought on “Το iPhone 5 έρχεται με δύο LED flash

Comments are closed.