Η Apple ετοιμάζει πιο οικονομικό iPhone;

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που είδαμε από την Bloomberg, η Apple σκέφτεται να αρχίσει την παραγωγή ενός πιο οικονομικού iPhone έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει πολύ περισσότερους χρήστες.

Αν η Apple πρόκειται να δημιουργήσει μία πιο οικονομική έκδοση του iPhone τα οφέλη θα είναι πολλά: αρχικά η Apple θα προσεγγίσει πολύ περισσότερους χρήστες, ακόμα και αυτούς που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγοράσει το iPhone εξαιτίας της τιμής του. Αυτοί οι χρήστες αργότερα μπορεί να χρειαστεί να αγοράσουν το κανονικό iPhone (αυτό που υπάρχει σήμερα) επειδή το οικονομικό μοντέλο δεν τους καλύπτει.

Με το οικονομικό iPhone η Apple μπορεί εύκολα να δείξει στους χρήστες τι είναι το iPhone αλλά να μην παρέχει σε αυτούς όλες τις δυνατότητες του. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν χρειάζεται να πληρώσουν για να αποκτήσουν όλες τις δυνατότητες του .

Με αυτή της την κίνηση η Apple μπαίνει στην αγορά και των φθηνότερων κινητών τηλεφώνων και θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις εταιρίες που βρίσκονται σε αυτή.

Πως σας φαίνεται η ιδέα για ένα φθηνότερο iPhone;

[ Macity ]

 

One thought on “Η Apple ετοιμάζει πιο οικονομικό iPhone;

Comments are closed.