Οδηγός: Δημιουργία λογαριασμού iCloud από το iPhone

Όπως είδαμε στην WWDC μαζί με την κυκλοφορία του iOS 5 εμφανίστηκε και το iCloud. Αν έχουμε περάσει το iOS 5 στην συσκευή μας θα πρέπει να έχουμε δει μέχρι στιγμής την δυνατότητα του iCloud που βρίσκεται μέσα στις ρυθμίσεις.

Το iCloud από αυτά που μας έδωσε η Apple να καταλάβουμε είναι η υπηρεσία MobileMe με πολλές περισσότερες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα το Photo Stream ή το streaming της μουσικής μας.

Αν έχετε ήδη δοκιμάσει να περάσετε όμως τον παλιό σας λογαριασμό MobileMe στο iCloud θα είδατε ότι μερικές φορές (για συγκεκριμένους λογαρισμούς) δεν δέχετε τα παλιά σας στοιχεία, για αυτό μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό που θα μας δώσεις την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα καινούριο λογαριασμό για να δούμε αυτή την υπηρεσία από την συσκευή μας.

 

Οδηγίες

1. Αρχικά θα πρέπει να πατήσουμε στο κουμπάκι Aποκτήστε δωρεάν Apple ID


2. Θα πρέπει να δώσουμε την ημερομηνία γέννησης μας

3. Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ήδη υπάρχον ή καινούριο λογαριασμό και μετά το συνθηματικό που θα πρέπει να έχει μικρά, κεφαλαία γράμματα και αριθμούς.

4. Μετά από λίγα λεπτά και αφού ο λογαριασμός μας είναι έτοιμος μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουν συγχώνευση ή όχι.

5. Μόλις επιλέξουμε αυτά που θέλουμε να χρησιμοποιούμε μπορούμε να δούμε και την επιλογή για τα αντίγραφα ασφαλείας.

6. Στο iCloud έχουμε από την Apple 5GB δωρεάν για να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα μας και ένα κουμπάκι που ακόμα δεν λειτουργεί, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε περισσότερο χώρο όταν αυτό μας επιτραπεί.

Σημείωση: Το iCloud είναι ακόμα στην beta μορφή του και πιστεύουμε ότι καλό είναι να μην το χρησιμοποιήσετε αν δεν έχετε κάποιο backup πρώτα!

 

One thought on “Οδηγός: Δημιουργία λογαριασμού iCloud από το iPhone

Comments are closed.