Η ανάπυξη της Apple πρόκειται να τελειώσει σύντομα

Στον αέρα αιωρείται η απαισιοδοξία γύρω από την εταιρεία Cupertino. Τουλάχιστον αυτό είναι που, όπως προκύπτει από την τελευταία ανάλυση που δημοσιεύθηκε από αρκετούς αναλυτές της Wall Street.

Τους τελευταίους έξι μήνες η τιμή της μετοχής της Apple έχει αυξηθεί τόσο πολύ, ώστε οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει.

Αυτό το σύντομο σχόλιο που εκδίδεται από τον Philip Elmer-Dewitt , ο οποίος πρόσθεσε ότι πολλοί αναλυτές δεν πιστεύουν όταν η Apple μπορεί να τραβήξει ένα άλλο “λαγό” από το καπέλο της, όπως έγινε με το iPad.

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και ο Collin Gillis , ο οποίος πιστεύει ότι « πριν από ένα χρόνο, το iPad ήταν μια νέα πηγή εσόδων για την Apple. Η ανάπτυξη ήταν τεράστια. Αλλά τώρα η ιστορία είναι διαφορετική και ο ρυθμός αύξησης των εσόδων θα μειωθεί. ”

Θα δούμε αν οι προβλέψεις αυτών των αναλυτών θα αντικατοπτρίζει το μέλλον του μήλου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με άλλη πηγή σκέψης, το iPad και το iPhone δεν είναι ακόμη έτοιμα να πέσουν σε πωλήσεις, και η ταυτόχρονη εξάπλωση της ασιατικής αγοράς θα πρέπει να είναι καλοί λόγοι για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη επιτυχία στην Apple.

[ iSpazio ]

Thanks basketikos