Greek iPhone Forum

Πριν από μία εβδομάδα και επειδή μας το ζητήσατε ανοίξαμε το forum του Greek iPhone. Το Forum είναι ένας ακόμα τρόπος για να μάθουμε τις απορίες σας, να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας αλλά και να μαζέψουμε αρκετές πληροφορίες, απορίες και ερωτήσεις ώστε να μπορούμε να βοηθάμε τους καινούριους χρήστες με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Το forum είναι στην γνωστή μηχανή iPB η οποία χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά sites και γνωρίζεται ήδη πως να το χρησιμοποιήσετε. Η αρχική σελίδα είναι στημένη έτσι ώστε να τα έχετε όλα μπροστά σας.

Στο πάνω μέρος βρίσκεται η μπάρα του χρήστη και περιέχει τα βασικά μενού όπως τα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις και το μενού του προφίλ. Στη συνέχεια υπάρχει το κεντρικό μενού με τα κουμπάκι Home, Forums, Members, Shoutbox και more για τα κοινωνικά δίκτυα Twitter, Facebook κτλ.

Εγγραφή

Η εγγραφή στο forum μπορεί να γίνει είτε από το πρώτο κομμάτι του forum

είτε από τα links στο μήνυμα καλωσορίσματος.

Μετά μπορούμε να δούμε το Shoutbox ή αλλίως live συζύτηση με τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο forum. Στη συνέχεια υπάρχουν τα πρόσφατα topics του Forum και τέλος το Forum χωρισμένο σε τρεις μεγάλες κατηγορίες General, Apple και Jailbreak.

Φυσικά υπάρχει και η sidebar στην οποία μπορούμε να δούμε τα κοινωνικά δίκτυα που βρίσκεται το Greek iPhone, τα τελευταία posts της σελίδας, όλες τις αδιάβαστες ειδοποιήσεις με λεπτομέρειες, τα τελευταία topics που προστέθηκαν στο forum και τέλος το περιεχόμενο που έχουμε επιλέξει να παρακολουθούμε.

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν τα στατιστικά του site, όπως οι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι, το σύνολο των posts, το σύνολο των μελών, το όνομα του τελευταίου που γράφτηκε στο forum και αναλυτικά για το πότε το forum είχε τα περισσότερα άτομα online την ίδια στιγμή.

Για να δημιουργήσουμε ένα καινούριο θέμα θα πρέπει να επιλέξουμε ένα forum και μετά να πατήσουμε το κουμπάκι Start New Topic και να γράψουμε τον τίτλο του Θέματος και το θέμα.

Όπως μπορούμε να δούμε και στη συνέχεια μπορούμε να γράψουμε το πρόβλημα μας απλά και να προσθέσουμε εικόνες και link πολύ εύκολα.

Ακόμα επειδή το forum βρίσκεται ακόμα υπο κατασκευή θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή την οποία θα πρέπει να γνωρίζετε 🙂

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να μας πείτε την άποψη σας για οτιδήποτε πιστεύετε ότι λείπει από το forum και θα φροντίσουμε να το διορθώσουμε.

Το Forum μπορείτε να το βρείτε στο μενού του Greek iPhone.