Το iPhone επόμενης γενιάς στο τελικό στάδιο δοκιμών

Το iPhone επόμενης γενιάς έχει φτάσει το τελικό επίπεδο δοκιμών και τώρα την συσκευή χρησιμοποιούν διάφορα στελέχη της Apple αλλά και άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Μετά την WWDC και επειδή είδαμε πως δεν υπήρξε καμία αναφορά για το iPhone επόμενης γενιάς μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η κατάλληλη ημερομηνία για την κυκλοφορία αυτού είναι τον Σεπτέβριο ή κάπου στις αρχές Οκτώβρη.

Όπως αναφέρει το 9to5Mac, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με την Verizon όσων αφορά το FaceTime μέσω 3G και τα Updates που θα γίνονται ασύρματα και ίσως ακόμα και μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (μην το περιμένετε και σύντομα στην Ελλάδα αυτό).

Αναφέρει ακόμα ότι μέσα στο iOS 5 SDK υπάρχουν αναφορές για N94 και N93, δύο ονόματα που χρησιμοποιεί η Apple εσωτερικά για δύο μοντέλα iPhone που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Για το πρώτο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και αναφέρεται σε ένα iPhone 4 με A5 διπύρηνο επεξεργαστή. Όσον αφορά το N93, λογικά πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο με το N94 απλά θα χρησιμοποιείται σε άλλα δίκτυα.

Τέλος, σύμφωνα με στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στο iOS 5 SDK φαίνεται ότι η Apple θα συνεχίσει να έχει την 5 megapixel κάμερα που έχει ως τώρα το iPhone 4 και στο επόμενο iPhone μπορεί όμως ποτέ να μην πείραξε τον κώδικα στα αρχεία αυτά του SDK. Σίγουρα στην επόμενη beta έκδοση του iOS 5 θα μάθουμε περισσότερα.

(9to5Mac)