Ανανέωση στα Mac mini και Mac Pro server;

Σύμφωνα με το 9to5Mac, υπάρχουν φήμες για ανανέωση στο Mac mini και στο Mac Pro server η οποία ίσως γίνει τον επόμενο μήνα. Η Apple, τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το Mac OS X Lion, και ακολουθώντας την τοποθέτηση Sandy Bridge επεξεργαστών και της τεχνολογίας του Thunderbolt στην τελευταία ανανέωση του MacBook Pro και του iMac, είναι πολύ πιθανό ότι η εταιρία θα ξεκινήσει την παραγωγή των νέων Mac mini και Mac Pro με υποστήριξη του νέου hardware.


Από ότι φαίνεται, όλες οι επόμενες ανανεώσεις των Mac, θα έχουν Sandy Bridge και Thunderbolt. Η Apple, εμφάνισε το Mac Pro Server μετά από την διακοπή κυκλοφορίας του Xserve που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο.
Το ενδιαφέρον σημείο στα server μοντέλα των Mac Pro και Mac mini, είναι ότι η Apple ίσως αναβαθμίσει πλήρως τις υπηρεσίες των μοντέλων αυτών και όχι απλά να ενημερώσει το κάθε ένα.

Λίγες εβδομάδες πριν, φήμες έλεγαν ότι η Apple θα ανανεώσει τα MacBook Air (ίσως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο) και τα AirPort Extreme/Time Capsule, τα οποία θα έχουν καλύτερη υποστήριξη για το iCloud. Αρκετές φήμες λένε ότι το MacBook Air θα αναβαθμιστεί σύντομα για να βελτιώσει τις επιδόσεις με τον νέο επεξεργαστή και την συνδεσιμότητα με το Thunderbolt.

[ MacStories ]