iTunes 10.3, Διαθέσιμο για κατέβασμα

Λίγες ώρες μετά από ότι αρχικά αναμενόταν να γίνει ενημέρωση στην έκδοση του iTunes, εφόσον είχε ανανεωθεί η σελίδα της Apple, δόθηκε το iTunes 10,3. Το ίδιο βράδυ, είχε δοθεί στους developers το iTunes 10,5 μέσα από το Dev Center, έτσι ώστε να εγκαταστήσουν το iOS 5 beta στη συσκευή τους.

Το iTunes 10,3 φέρνει νέα χαρακτηριστικά από το iCloud που παρουσίασε χθες η Apple, όπως το iTunes in the Cloud beta για να μοιράσετε τα τραγούδια σας σε όλες σας τις συσκευές(χωρίς να έχει βρεθεί κάτι σχετικό με το iTunes Match), το Automatic Download, και τις προηγούμενες αγορές – ένα χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να δούμε όλες τις εφαρμογές και τα τραγούδια που έχουμε αγοράσει από το iTunes / App Store και να τα κατεβάσουμε όποτε θέλουμε.

Changelog :

  • iTunes in the Cloud beta. Η μουσική που αγοράζετε από το iTunes εμφανίζεται αυτόματα και στις υπόλοιπες συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και προηγούμενα αγορασμένα τραγούδια από το iTunes. Όπου θέλετε, όποτε θέλετε.
  • Automatic Downloads. Όταν αγοράζετε την μουσική σας από οποιαδήποτε συσκευή, αυτή αμέσως γίνεται διαθέσιμη σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας (είτε είναι PC, Mac, iOS).
  • Download Previous Purchases. Κατεβάστε την μουσική που έχετε ήδη αγοράσει, χωρίς να πληρώσετε ξανά. Οι αγορές σας, είναι διαθέσιμες μέσω του iTunes Store από το Mac, PC σας ή μέσω της εφαρμογής του iTunes στο iPhone, iPad ή το iPod touch. Προηγούμενες αγορές, μπορεί να μην είναι διαθέσιμες αν δεν είναι διαθέσιμες πλέον στο iTunes Store.
  • Το iTunes 10.3 προσθέτει επίσης τα βιβλία στο iTunes Store, τα οποία μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε από το iTunes, και αργότερα να τα μεταφέρετε στο iPhone, iPad ή iPod touch. Αυτή η έκδοση του iTunes, δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε με το Automatic Downloads προηγούμενα αγορασμένα βιβλία ή εφαρμογές.

Το iTunes 10.3 μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[ MacStories ]