iSteve: The Book of Jobs, θα κυκλοφορήσει 6 Μαρτίου 2012

Η βιογραφία του Steve Jobs, που ανακοινώθηκε από τον Walter Isaacson, η οποία θα είναι η πρώτη επίσημη βιογραφία του Jobs, είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Η βιογραφία του με ονομασία, iSteve: The Book of Jobs, θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου το 2012.

Screen shot 2011 06 05 at 7 39 32 PM

 

Το Amazon για την βιογραφία αναφέρει τα παρακάτω:

Από τον bestselling συγγραφέα Walter Isaacson έρχεται η βιογραφία του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs. Σε αυτό το βιβλίο, iSteve: The Book of Jobs, ο Isaacson κάνει μια εξαιρετική ανάλυση για την επαγγελματική και την προσωπική ζωή του Jobs. Μετά από τρία χρόνια αποκλειστικών και άνευ προηγουμένου συνεντεύξεων, ο Isaacson πλησίασε τον Jobs, διεξήγαγε εκτενείς συνεντεύξεις με τα μέλη της οικογένειας του, με βασικούς συναδέλφους του από την Apple και τους ανταγωνιστές του, κάνοντας το iSteve ένα πορτρέτο του μεγαλύτερου πρωτοπόρου της γενιάς του.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το iSteve: The Book of Jobs από το Amazon στη τιμή των 19.80 δολαρίων ή των 14,99 δολαρίων για το Kindle. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου, συμπίπτει με την επέτειο της απελευθέρωσης του IOS SDK, που επέτρεψε στους προγραμματιστές να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές για το iPhone και το iPod Touch.

(MacStories)

thanks @kostasapple